У кого вже стоїть фільтр на воду вдома?
Допоможіть і мені вибрати фільтр на питну воду у Кропивницькому, не можу ніяк знайти відповідний у наших магазинах. А хочу до зими встановити цей фільтр, зараз ремонт на кухні, труби міняємо і зразу фільтр по місту поставимо. Такі плани.
Фільтр на питну воду у Кропивницькому
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12021-08-24 08:20:55
Поделиться22021-08-24 10:19:38
В нас вже стоїть такий фільтр зворотного осмосу, встановили десь на початку року.
Вже міняли картридж на новий, це нескладно. Вода смачна, а ще то подобається що цю воду можна пити з крану як дітям, так і дорослим, це ж просто чудово!
Поделиться32021-08-24 10:31:12
Це просто чудово, що я знайшла того хто мені допоможе вибрати фільтр зворотного осмосу. Тільки який краще взяти, ще такий момент не підкажете?
А то в мене звернутися не має до кого, чоловік в цьому питанні зовсім не розбирається.
Поделиться42021-08-24 10:36:00
Найкраще у менеджерів магазину питати поради щодо вибору фільтрів для води, вони вам точно підкажуть який треба купити, адже все у всіх індивідуально. Тим більше в магазині Екосфот в Кропивницькому https://ecosoft.ua/ua/kropyvnytskyi/ вибір по фільтрах зворотного осмосу просто відмінний і думаю ви без проблем придбаєте потрібну вам модель системи з очищення води.
Відразу раджу купити річний запас картриджів, через те, що приблизно раз в шість місяців треба буде їх міняти, якщо ви хочете, щоб чиста і смачна вода у вас завжди текла з системи водопроводу.